Agenda

dijous, 12 d’abril del 2012

Bon dia!

Dijous 12. 9:00h.
Bon dia a tots! Hem dormit genial, com a angelets! Ara estem a punt de fer l'activitat de bon dia, abans d'anar a esmorzar. "Els pets",ens saluden amb la seva cançó. Us anirem informant. Moltes gràcies a tots els comentaristes, ja hem informat als nens i nenes dels vostres missatges i ells també us envien molts petons. Fins després!

5 comentaris:

  1. Buenos dias, ya veo (por las fotos) que todo va genial, me alegro, hoy supongo que el día estará un poco revuelto como aquí, esperemos que no vaya a más. Que os lo paseis muy biem. Besos para todos en especial para Raúl y Paula Palacio.

    ResponElimina
  2. Hooola!!! Soy otra vez Elena, la mamá de Emma Rivas (P5-B), estoy muy contenta de que os lo estéis pasando tan bien y de que nos mantengáis tan bien informados.
    Muchos besos para todos, en especial para mi "peque".

    ResponElimina
  3. Molt bon dia a tothom!! Sóc la mare d'en Quim Tarradellas García i m'alegro moltíssim de la joia que esteu vivint tots plegats a la casa de colònies El Xaloc...en aquest indret tant bonic on ja puc veure que els nens i nenes gaudeixen de cada instant al màxim!!...totes les fotos són precioses; vitals i també tendres (les de dormir m'han tocat el cor...)
    Perfecta cançó per llevar-se al matí plens d'energia!!!...Sí senyor!!...quina marxa!!je, je, je
    Una forta abraçada per a tots i totes, i moltes gràcies per oferir-nos desde la distància aquestes grans dosis d'alegria mitjançant la pantalla!

    Quimet, guapooooooo!!! t'estimo mooooolt, petit gran homenet!!!

    ResponElimina
  4. Hola soy Denisse la mamá de Aarón y Ashley......otra vez!!!
    Gracias a todos los colaboradores de subir las fotos y asi mantenernos informados; menos mal que podemos gozar de éstos nuevos sistemas que lo aprovechamos mucho.
    Se los ve muy bien y se nota que se están divirtiendo, estoy emocionada al ver a mi niña durmiendo y a todos rondeando por alli, falta sólo ver a mi niño, saluditossss corazón mio, besitos mi niña, que disfruten todos. Mañana es el último día asi que esperemos que haga un buen día.

    ResponElimina
  5. Hola a todos/as las fotos muy chulas divertidas se ve que estan todos pasandoselo muy bien,muy guapos y muy guapas todos.Iker e Itziara que la mami y el papi os quieren mucho,muchos besitos pekes.Bueno acabar de pasarlo muy bien y disfrutar todo lo que podais.bona nit a todos y muchos besitos para todos,en especial a mis pekes.

    ResponElimina